Ora News – Lufta ndaj hashashit, Task-Forca Vlorë ndan detyrat dhe bën planin e kontrollit

0tvora #rtvoranews Në Vlorë është mbajtur takimi i task forcës antikanabis. Qëllimi i mbledhjes ishte ndarja e detyrave për zbatimin e planit për të goditur …

source